Medlemssida - Gryningens hemsida

Gryningen
barn & ungdomsteater
Title
Till innehåll
Håll i - Håll ut
Medlemssidan
Här hittar du sånt som egentligen riktar sig till vår medlemmar men det går säkert att hitta sånt som kan roa andra också.
VIKTIGT! Om du är med i nästa års Majpjäs! Gå med i Snapchat- gruppen som snart kommer.

Vi är en helt ideèll förening där ingen har någon ekonomisk vinning. Våra utgifter finansieras av små inkomster från entrèavgifter, medlemsavgifter och bidrag. Det blir ändå svårt att få pengarna att räcka till. Skulle du ha möjlighet att sponsra oss med en liten slant så är vi tacksamma. BG: 417-6624 eller swich 0708 628171. Vi är många i föreningen som lägger ned stort arbete och tid för att kunna ge barn och ungdomar i Motala med omnejd möjligheten att utvecklas i en proffsig miljö. Välkommen att se dig om på vår sida.


DramaövningarVår pod
OBS: vår pod är i vila p.g.a. coronan men startar igen då den är över. Lyssna gärna på gamla avsnitt tills vi startar igen.
Coronan
Hur vi drabbas -
Vi har tvingats stänga ner vår teater i första hand till jul.
Naturligtvis hoppas vi på att komma igång igen efter jul.

Vad gäller Majpjäsen så räknar vi med att komma igång
med repetitionerna efter jul.
Vår teater
Hasse, vår grundare, startade en liten grupp med barn 1982 för att spela teater och fick av kommunen ett litet rum på en ungdomsgård där vi kunde träna. I dag har vi många grupper som kan träna i en fullvärdig teater. Läs mer i länken "Om oss".

Köp ett av Hasses manus.
Välkommen tillbaka.
Gryningen
Tillbaka till innehåll